Mijn naam is Mariëtte Nauta-Admiraal, inmiddels 24 jaar als docent en beleidsmedewerker betrokken bij het mbo-onderwijs en enorme liefhebber van alles wat maar met toetsing te maken heeft! 

In 2019 heb ik de Post-hbo opleiding Toetsdeskundige afgerond op Hogeschool Windesheim in Zwolle waarna ik aansluitend ben gestart met de Master Toetsdeskundige in Tilburg. In oktober 2021 heb ik deze Master met succes afgerond.
Tijdens deze opleidingen heb ik mij middels studie en onderzoek gericht op de formatieve en summatieve toetsing binnen diverse onderwijssectoren. Daardoor heb ik inzicht gekregen in het belang van kwaliteit van toetsing in het onderwijs, de kwaliteitseisen rondom toetsing, de balans tussen leren en toetsing en vele andere aspecten op gebied van toetsing.

Vanuit mijn visie dat de student centraal gesteld moet worden en het voor zowel de student als het onderwijs van belang is dat de lat hoog wordt gelegd wat betreft de kwaliteit van toetsing, heb ik voor mijn Masterproef het spel 'De Toetsing Getoetst Editie mbo' ontwikkeld waarmee de kwaliteit van de toetsing of afsluiting door docententeams op het mbo kan worden geanalyseerd. Na het spelen van het spel is het mogelijk om een verbeterplan op te stellen met behulp van het bijgeleverde werkboek. 

Inmiddels rijd ik heel Nederland door, om op mbo-scholen uitleg en inzicht te geven in de mogelijke kwaliteitsverbetering wat betreft toetsing.